CSOMIÉP

A JÖVŐ PIR SZIGETELÉSE!

MISSZIÓ

Az InnoPan csapatának két fő hitvallása a minőség és a gyorsaság. Európában egyedülálló gyártósorunk, valamint fiatalos és lendületes csapatunk együttesen tesz eleget ezeknek az vezérelveknek. Valljuk, hogy csak és kizárólag, pontos és precíz munkával tudjuk elérni kitűzött céljainkat. Munkánk során folyamatosan, azon dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a jövő PIR szigetelőanyagát.

PIR

Egy olyan korszerű szigetelőanyag, amely megoldást kínál a jövő igényeire. A legjobb választás lehet, magas- és lapos tető, padló és ablakkáva szigeteléséhez is. Az InnoPan pir hőszigetelő rendszer segítségével minimális vastagsággal tudjuk elérni a maximális teljesítményt. Remek hőszigetelő képessége (0,022W/mK) hozzájárul a komfortos otthon kialakításához.

CÉGINFORMÁCIÓ

Cégünk 2015-ben alakult hozzáértő és tapasztalt szakemberek társulásával. Elsőrangú gyártósorunkkal, Tapolcán kezdődött meg az InnoPan PIR hőszigetelő lemezek előállítása, két standard méretben és fegyverzettel, azonban egyedi méretek gyártására is van lehetőség.
Célul tűztük ki, hogy elérhetővé váljon mindenki számára egy innovatív és minőségi szigetelőanyag. A PIR Paneles hőszigetelő lemezek megoldást kínálnak az egyre szigorodó energetikai követelményekre, illetve jelentős előnyökkel bírnak más konkurens termékekkel szemben. A mi feladatunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk a jövő hőszigetelő rendszerét, a legjobb minőségben és a leggyorsabban.
Ennek jegyében szakértő kollégáink rendelkezésre állnak szakmai tanácsadással és lejtésképzés számítással is. Folyamatosan figyeljük a piaci igényeket, ezért termékkínálatunkban már fellelhetőek a magastető szigeteléséhez szükséges kiegészítő anyagok is. Referenciáinkat gazdagítják csarnokok, családi házak, valamint társasházak szerkezeti elemeinek hőszigetelése az ország teljes területén.