Számunkra nincs lehetetlen!

Minden elképzelésre, egyedi igényre is megtaláljuk a megoldást. Folyamatosan kapcsolatot tartunk úgy beszállítóinkkal, mint partnereinkkel. Rövid szállítási határidőre tudjuk teljesíteni Tisztelt Vevőink megrendeléseit. Tudjuk, a jó üzlet alapja a BIZALOM! Mi bízunk abban, hogy Ön megtisztel bennünket bizalmával, melynek eredményeként részt vállalhatunk álmai otthonának alakításában!

KIS CSAPAT, NAGY EREDMÉNYEKKEL!

Rólunk

A CSOMIÉP Kft. Fürdőszobai Nagykereskedés filozófiája a minőség, megbízhatóság, magas szintű szolgáltatás, versenyképes árak. Célunk, hogy minden felmerülő vevői igényt ki tudjunk elégíteni. Vásárlóink több ezer termék közül választhatják ki az igényeiknek megfelelő termékeket, katalógusaink és szakképzett, tapasztalt munkatársaink segítő közreműködésével. Kínálatunkban megtalálhatóak a zuhanykabinok, zuhanytálcák, zuhanyajtók, kádak, kádparavánok, mosdókagylók, mosogatók, csaptelepek, fürdőszobai bútorok és radiátorok. Több gyártó termékét forgalmazzuk, így széles fogyasztói elvárásoknak, igényeknek tudunk megfelelni.

Dél-alföldi Innovációs Díj 2018

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottság szakmai közreműködésével a Csongrád, a Békés és a Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Kht. közösen hirdette meg pályázatot. Az elismeréseket 2018. november 6-án kedden adták át a Magyar Tudomány Ünnepén, a SZAB Székházban, Szegeden. Első díjat második alkalommal a CSOMIÉP Kft. vehette át.

A cég vezetője, Mészáros Antal vette át a díjat, a Möbius-szalagot ábrázoló bronz kisplasztikát.

Dékány Imre akadémikus az elismerést odaítélő kuratórium elnöke elmondta, hogy a cég által kidolgozott termék egy magyar szabadalommal védett termékcsalád, mely talajba verhető egymáshoz kapcsolódó vasbeton szerkezetű szádcölöp mely a partfalak megtámasztására és vízpartok erózió védelmére szolgál.

Kiírók és a díjátvevő