CSOMIÉP

A Csomiép Kft. története

CSOMIÉP Beton és Meliorációs Termékgyártó Kft.-t 1989-ben alapította hat állami vállalat és két magánszemély. A Kft. nevéből adódóan a CSOMIÉP, mint alapító nagy építőipari vállalatra, a Beton a szakterületünk alapanyagára, míg a Melioráció az alapítás idejében a fő tevékenységi területünkre – mint a vízrendezés országos műszaki fejlesztés gesztorára – utal. Tevékenységi körünk az időn folyamán kibővült csatornázó elemek, út- és vasútépítési elemek, mezőgazdaságban és a környezetvédelem területén használatos előre gyártott vasbeton elemekkel.  A CSOMIÉP Kft állandó fejlődésben és változásban az új utakat lehetőségeket kutatva bővíti tevékenységét. Az Innováció és a megújítás megújulás a tulajdonosok alap természetéből, habitusából adódik.

Cég életében változást 1997-ben a Fürdőszobai Kereskedelmi egység kiépítése jelentette. Az új szegmens létrehozása újabb lehetőségeket biztosított a fejlődésben. A CSOMIÉP a Ravak Cseh Fürdőszoba termékgyártó képviseletét látta el Magyarországon importőrként. A kereskedelmi hálózat kiépítése bővítette a cég partneri kapcsolatait, amely további új termékek behozatalát igényelte. Így a beszállítók köre az import termékek széles választékával bővült.2005 nyarán a Holland RIHO termékek forgalmazásával bővítette kínálatát a cég. A CSOMIÉP Kft. termékkínálata tovább bővült a Német HSK gyár zuhanykabinjaival és Design Radiátoraival. A gyári képviseletet cégünk magas színvonalon több bemutató állvány és termék kihelyezésével népszerűsítette. Az újítás az új vonalak kiépítése a szegmentáció a kereskedelmi egységen belül is megjelent.

2008-ban a Konyhai szegmens új termék kínálatot biztosított a korábban kiépített országos partnerhálózatunknak. A Lengyel gránitmosogatók magas minősége és széles szortimentje és azok értékesítése biztosított a növekedést a kereskedelmi egység számára.

2009-ben A Sapho termékek forgalmazásával folytatta a kereskedelmi egység a termékpaletta bővítését. A Sapho termékek forgalmazása egy újabb kaput nyitott ügyfeleink számára. Azóta is kapcsolatunk töretlen s továbbra is egyedüli Nagykereskedője vagyunk a Sapho Kft-nek Magyarországon.

A folyamatos bővítés és újabb import termékekkel bővítettük kínálatunkat. A temesvári Libra bútorgyártó termékei a Gorenje gyár műmárvány mosdói és szilgránit mosogatói, valamint a Szerb Cotexa WC tetők Importja a BISK fürdőszobai kiegészítői a Cersanit, Vidima fajanszai mind-mind hozzájárult a bővülésünkhöz és a fejlődésünk töretlen sikeréhez.

2014 Nyarán a Lengyel Deante termékek forgalmazásával erősítettük meg piaci jelenlétünket, maga a DEANTE gyár hatalmas innovációja meghatározta a CSOMIÉP Kft fejlődését és szortimentjének bővülését mind a konyhai és a fürdőszobai boltjaink körében.

2018 április 5.-én AQUAPANNA kiskereskedelmi egységünk újra megnyitásával a Hódmezővásárhelyi lakosságának magas szintű kiszolgálás mellett tudjuk kínálni termékeinket. Hódmezővásárhelyen a Déli elkerülő úton a Kokron József utcában.  

2020 novemberében a termék szegmentálódás tovább folytatódott a Lengyel Decora Afirmax Vinyl padlóburkolók forgalmazásával.

A Projektek teljes körű kivitelezésében is jelentős szerepet vállal cégünk. A HSK Zuhanyajtók,Libra Fürdőszoba bútorok a Bisk Fürdőszobai kiegészítők, Duschland Egyedi Zuhanyajtók, Ravak Kádak, Sapho Fürdőszobai kiegészítői, Deante Gránit mosogatók, Deante Fürdőszoba termékei. Riho zuhanytálcái szerepelnek több kivitelezésünkben is.

Bemutatkozó videónk

Videó lejátszása