CSOMIÉP

AZ ALAPOKTÓL A BEKÖLTÖZÉSIG!

Kedves leendő Vásárló!

Engedje meg, hogy tapasztalatunkkal segítsünk Önnek a felújítási, építési munkálatok előkészületében! Egy új ház felépítésénél vagy fürdőszoba felújításánál mindig tervre, tervekre van szükségünk, terveztetünk. Amikor már gondolati szinten eljutunk oda, hogy fel- újítási munkálatokat végzünk nem elég a végső fázisban kitalálni, milyen termékeket fogunk elhelyezni az új helyiségbe! Amikor a burkolatokat választjuk ki, már akkor érdemes azon gondolkodni, melyik legyen az a WC, fürdőkád, zuhanykabin, amit komfortosan szeretnénk használni és az egész család örömmel vesz igénybe! Érdemes tervezni már a burkolat kiválasztásánál, hiszen minden terméknek időbe telik eljutni a legközelebbi viszonteladónkhoz, és Önnek is biztonságot nyújt, hogy időben befejezhesse felújítási munkáit! Tervezzünk együtt előre termékeinkkel, hogy megkönnyítsük az Ön dolgát! Ezért készítettük el katalógusunkat Önnek, Családjának! Jó böngészést, sikeres munkálatokat kívánunk!

Miért az AquaPanna?

Garancia

Termékeinkre gyártótól függően vállalunk 2-től egészen 10 év garanciát, ezzel is megerősítve Önben a bizalmat, hogy minőségi termékekkel rendezi be fürdőszobáját, konyháját. Ha valami megkopott, elveszett, tönkrement a használat során, pótalkatrészeink és alkatrész garanciánk által tudunk segíteni Önnek ezek pótlásában. Gyártóink termékei többszörös európai minősítési rendszereken esnek, át mire az Ön viszonteladójához kerül. Meghibásodás esetén érvényesítse garanciáját kereskedelmi partnereinknél! Felhívjuk figyelmét, hogy a termékekben található beépítési útmutatókat és jótállási feltételeket olvassa el, tájékozódjon róla, illetve az adott terméket mindig rendeltetésszerűen használja!

Minőség

Forgalmazott termékeinkre, azok gyártási technológiájára és a gyártó minőségellenőrzési rendszereire, mint magyarországi forgalmazó hatványozottan odafigyelünk! Forgalmazott termékeink többszörösen kitüntetett, nemzetközi díjakkal jelzett gyártóktól kerülnek piacra! Szeretnénk, ha Ön is elégedett vásárlóként távozna a kiskereskedelmi partnerünktől, meghálálva bizalmát. Így lesz élmény a zuhanyzás, fürdés, mosogatás. Minőségi és terméknyilatkozatainkat kérheti viszonteladóinktól vagy weboldalunkon tájékozódhat azok eredetéről: www.csomiepfurdo.com

Logisztika

Termékeinket országszerte forgalmazzuk és szállítunk túrajárati rendszerrel kiskereskedelmi egységekbe. Amennyiben sikerült kiválasztani az elképzeléseinek megfelelő szanitert, bútort, kiegészítőt, megrendelésétől számítva maximum 2 héten belül elküldjük Önnek raktárkészletünkről. Pontos szállítási határidőről tájékoztatjuk partnereinket, ez miatt érdemes informálódni értékesítőjénél. Amennyiben gyorsabb szállítást szeretne, futárszolgálattal is el tudjuk küldeni, de felhívjuk figyelmét a termékek törékenységére, ami szállítás közben sérülhet. Ezekért garanciát nem áll módunkban vállalni, viszont a lehető legrövidebb időn belül cseréljük azt az Ön kényelméért!