CSOMIÉP

Reactiv WC ülőkék széles választéka

A Reactiv d.o.o. központja Zemunpolje -ben, Belgrád közelében található. Az egyetlen duroplast WC ülőke gyártó a Szerb Köztársaságban. Fiatal gyártó, 2010 óta foglalkozik  a termékekkel.

A Reactiv termékek saját tervezésűek, fejlesztésűek mind a WC fedelek, mind a sarokvasak tekintetében, melyeket modern berendezésekkel állítanak elő. Rendelkeznek egy megfelelően képzett és innovatív fiatal csapattal, amely a kulcsa a reményteli sikeres jövőnek.

A WC ülőkék széles választéka lehetővé teszi számunkra, hogy megtaláljuk a WC -nkhez legmegfelelőbb modellt. A Reactiv minden terméke megállja  a helyét a minket körülvevő piacon. A termelés 60 %-át exportálják a régióban lévő országokba és az Európai Unióba.

A Reactiv d.o.o. rendelkezik a szükséges CE tanúsítvánnyal. A WC ülőkék gyártásának technológiáját többnyire automatizálták, ISO 9001 minőségirányítási tanúsítvánnyal összhangban. A termékek funkcionalitását fokozatosan fejlesztik. Ezt célozza a telepítést könnyítő rendszer  (Vario speed system), a lassan záródó rendszer (Soft close system).

A termékminőség az anyaggal kezdődik. A Reactiv esetében ebből nem engednek. Az általuk használt alapanyag a megfelelő minőségű durpoplast és a cellulóz keverékéből ered. Ennek köszönhető, hogy széles termékskálát tudnak létrehozni, különböző tulajdonságokkal és színekkel, hogy a vásárlók igényeit minél inkább ki tudják elégíteni.

A duroplast WC ülőkék előnyei:

  • ragyogó, fényes és puha tapintású felület
  • karcálló
  • színálló (nem sárgul)
  • nem gyúlékony
  • nem veszi át a szagokat
  • könnyű szerkezet

A Reactiv termékeknél különösen fontos az antibakteriális szempontok hangsúlyozása. Ez a funkció különösen jó a középületekre, egészségügyi intézményekre, szállodákra és egyéb létesítményekre vonatkozó magas szintű higiéniai előírások miatt.

Feltöltés alatt.

Feltöltés alatt.

Feltöltés alatt.

Feltöltés alatt.