CSOMIÉP

Sapho

Sapho szaniter nagykereskedelmi és gyártó vállalat 1990 – től működik, mint családi vállalkozás Csehország területén. A szortimentje 50 hazai és több mint 100 külföldi gyártó termékeit foglalja magában. A disztribúció fürdőszoba szaküzletek és szerelvényboltok közreműködésével történik.

A szaniterekkel induló kiskereskedelmi üzletük hamarosan nagykereskedelemmé nőtte ki magát, melynek székhelye Praha-Letňany lett.

1995-ben leányvállalat létesült BRNO mellett, Vyškov-ban. Itt kezdődött a hidromasszázs kádak és komponensek gyártása, szerelése.

2005-ben Szlovákiában is megalakult a SAPHO leányvállalat.

A megnövekedett forgalom arra ösztönözte a vállalatot, hogy saját telephelyre költözzön mely Prágától északra, Praha-Líbeznice részén 3500 m2-en terül el.

A legmodernebb technikai- és szabvány-előírásoknak megfelelően működik, mind gyártás, logisztika és adminisztráció területén. 500 m2-es bemutatótermében megtekinthető a cég teljes árukínálata, 600 m2-es szerelő részleg áll rendelkezésre a hidromasszázs kádak és komponensek gyártására.

Napjainkban a SAPHO vállalat széleskörű szaniterfelszerelést, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, kellékeket, kádakat, zuhanykabinokat és szerelvényeket forgalmaz.

Az árú minőségét nemcsak a jól megválasztott gyártók, hanem modern technológia és minőségi szabványok biztosítják.

A több mint 19 éves működés, az egyre növekvő vállalat erősíti a helyes választásunkat. A jó marketing stratégia, a széleskörű választék, a jó minőség, az ár-érték aránya biztosítja, hogy nálunk minden vevő megtalálja a számára megfelelő és megfizethető termékeket.

Csehországban készülnek a kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, hidromasszázs komponensek, bútorok, garantálva ezzel a magas minőséget.

A fejlesztést sosem szabad abbahagyni, ezért törekednek arra évről évre, hogy minden felmerülő igényt kielégítsenek és alkalmazkodjanak az aktuális trendekhez, a funkcionalitást mindig szem előtt tartva.

Nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a fürdőszobához náluk mindet megtaláljon. A stílusok közt is válogathat, a retrótól a modernig.