CSOMIÉP

Utolsó részletekig átgondolt megoldások

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Nemcsak a hatás kedvéért gyártanak, hanem elsősorban a vásárlók igényeinek megfelelően. 2013-ban már harmadszor nyerték el a Superbrands és Business Superbrands díjakat.

Több, mint 50 országban tevékenykedik és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata.

Elsődleges céljuk, hogy a dizájn, esztétika és művészet világában is jelen legyenek. Vásárlóiknak tökéletesen átgondolt termékeket ajánlanak, melyek tervezőik kézlenyomatát örökítik meg. Az együttműködéshez olyan dizájnstúdiókat választanak, melyek sikeresek nemcsak a cseh, hanem a nemzetközi piacon is.

A RAVAK termékek minőségét a legújabb technológiák, az elsőosztályú alapanyagok és a többéves szakmai tapasztalat biztosítja: RAVAK AntiCalc®, RAVAK AntiBlock®RAVAK Antibac®RAVAK EasyClean.

A Supernova, Blix zuhanykabinok és -ajtók tökéletes működése egy speciális RAVAK fejlesztésnek, a RAVAK AntiBlock® rendszernek köszönhető, mely egyben világszabadalom is.

Nem kell feladnia elvárásait annak, aki gyönyörű fürdőszobát szeretne! A RAVAK koncepcióknak és termékeknek köszönhetően fürdőszobáját úgy alakítja, hogy ott mindent megtaláljon, ami a kényelmes fürdéshez és zuhanyzáshoz szükséges.

A magyarországi fürdőszobai piac – új építések, felújítások – mintegy 20-25%-ába szállítja be.