CSOMIÉP

Sika töltő – és ragasztóanyagok széles kínálata

A Sika márka innovációt jelent, minőséget és a szolgáltatást, valamint szilárd köteléket a cég és az ügyfelek között világszerte.A Sika csoport Magyarországon 1993 óta képviselteti magát önálló vállalattal.

A tevékenysége arra irányul, hogy megbízható partnerei legyenek a gazdaságban, iparban, környezetvédelemben tevékenykedő szervezeteknek.

A Sika Hungária Kft.- nél mérnökök segítik az építőipar és az ipar területén a projektek tervezőit, kivitelezőit. Folyamatosan szervezett előadásokkal oktatják partnereiket az új technológiákra, ezáltal segítve a minőségi, újszerű megoldások alkalmazását. A projekt tervezési szakaszában műszaki tanácsadóik kapcsolatot tartanak a tervezőkkel, és egyedi megoldásokkal, csomóponti rajzokkal segítik munkájukat.

A minőség, a szolgáltatás, biztonság és a környezettudatosság elkötelezettje. Valamennyi világszinten vezető márkás termékük bevált megoldásokat nyújt, és értéket teremt ügyfeleik számára.
A olyan megoldásokat fejleszt ki, amelyek megvalósíthatóvá teszik a jövőorientált, kiváló minőségű építkezést, optimalizálják az ügyfelek elvárásait és csökkentik a költségeket. Ezt csak olyan innovatív termékekkel érhetik el, melyek előállítása korábban nem volt lehetséges. A siker kulcsa, hogy a kiszállított termék garantált minőségű és a hozzá biztosított szolgáltatás eredményes, legyen az bárhol a világon.

A Sika folyamatos növekedésének titka, a számtalan új terméke és bejegyzett szabadalma. Koncentrál a kutatási és fejlesztési tevékenységre, hogy új megoldásokat találjon az emberek és a környezet számára, mindeközben feleljen meg a megnövekedett egészségügyi és biztonsági követelményeknek, és egy igazi értéket biztosítson ügyfelei számára.

Az alapvető kompetenciái a teherhordó szerkezetek szigetelése, ragasztása, zajcsökkentése, megerősítése és védelme terén már 100 éve széleskörű alkalmazási lehetőségeket talál az építőiparban, csakúgy mint az iparban, így a gépkocsik, kereskedelmi járművek, hajók és gépek minden fajtájánál.