CSOMIÉP

RIHO International, Hollandia

Vannak gyökereink

A RIHO CZ, a.s. cég 1994-ben alakult, a holland RIHO INTERNATIONAL leányvállalataként. A cseh termékek jó hírnevének és magas technológiai szintjének köszönhetően a vállalat vezetősége úgy döntött, hogy rendkívüli minőségű üzemet hoz létre egy Moravský Kras szomszédságában megbúvó kis faluban. Az új RIHO üzemben egy specialista szakember-gárda jött létre. A csapat minden tagja vezető saját szakterületén.

Vannak céljaink – ismerjük küldetésünket

Szolgáltatásainkat olyan ügyfeleknek ajánljuk, akik tudják, hogy mit akarnak, és ismerik a minőségi fürdőszoba rendszerek titkát.

Ügyfeleinket nagyra értékeljük – az értékeket pedig megbecsüljük

Ügyfeleink bölcs döntései nélkül a RIHO ma nem is létezne. Ez a bölcsesség nem csupán tárgyi tudás, hanem környezetünkkel való kapcsolatunkban is megmutatkozik. Ügyfeleinkkel együtt megbecsüljük azokat az értékeket, amelyek globalizált világunkban egyre inkább prioritást nyernek. Híres mondás, hogy nem vagyunk olyan gazdagok, hogy olcsó dolgokat vegyünk. Ebben ma legalább annyi igazság van, mint 100 évvel ezelőtt volt, vagy talán még inkább megfontolandó, hiszen már ma mérlegelnünk kell, hogy mi lesz a régi dolgainkkal, ha már nem lesznek többé használhatóak.

Feltöltés alatt.

Minőség

Gondos feldolgozás, elsőrangú alapanyagokkal

Ezek az elvek alkotják termékeink sarokkövét, valamint hosszabb élettartamuk alapfeltételét. Termékeink sok éves megbízható működése önmagáért beszél. Akár a legszigorúbb egészségügyi és technológiai szabványok szerint sikeresen tanúsított műanyag vagy akrilát elemekről van szó, akár zuhanyzófülkéinkben felszerelt hidromasszázs berendezésekről vagy gőz rendszerekről, Ön is könnyen meggyőződhet erről.

Garancia

A RIHO védjegy egyet jelent a megbízhatósággal. Éppen ezért minden RIHO termékre 10 év garanciát biztosítunk, ami a színek élénkségére és tartósságára is vonatkozik, éppúgy mint az alak stabilitására. A masszázs fürdőkhöz két éves garanciát nyújtunk, de ha a kádat hitelesített szakember szereli össze és helyezi üzembe, a garanciát négy évre hosszabbítjuk meg.

RIHO – Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
(hydro, aero, hydro/aero masszázskád)

RIHO – Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
(scandic, scandic wall, polar, lucena, hamar, fjord 3000, nautic 3000 típusú zuhany és fürdőparaván)

RIHO – Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
(akril és különálló kádak, beleértve a kellékeket és tartó elemeket)

RIHO – Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
(akril és öntött kádból készült zuhanytárca)

RIHO – Megfelelőségi nyilatkozat
(fürdőszobai lefolyók)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(zuhanykabinok és kádparaván)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(RM rácsosfolyóka)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(RM résfolyóka)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(zuhanytálcák)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(masszázskádak)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(artic)

RIHO – Teljesítési nyilatkozat
(fürdőkádak)